Yeni Magic the Gathering Oyunu Magic Duels: Origins Ücretsiz Olacak

06.03.2015 15:34 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan yeni Magic the Gathering oyunu hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Magic Duels: Origins adını alacak bu yapım açıklanana göre ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.
 
      Oyunun yapımcısı Wizards of the Coast, bu kararın Blizzard'ın bir diğer ücretsiz oyunu Hearthstone'un başarısından etkilenerek verdiklerini belirtiyor. Magic Duels: Origins; Temmuz ayında Xbox One, PC ve iPad için çıkışını yapacak. Bu senenin sonunda ise yapım PlayStation 4'e gelecek.
 
      Yapım, her hafta yenilenen görev sistemi, yapay zekaya karşı tek kişilik modu ve yeni Deck Builder sistemiyle dikkat çekiyor. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Oyun için yayınlanan ilk videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Magic Duels: Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wizards of the Coast Dağıtıcısı: Wizards of the Coast Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler