Yeni Mass Effect Oyunu Yakında Duyurulabilir

04.05.2015 11:01 Ömür Gencer


       Uzun bir süredir yeni Mass Effect oyununun geliştirilme sürecinde olduğunu biliyoruz. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu oyunun duyurusunu yakında görebileceğimize işaret eden bir görsel paylaşıldı.
 
        Mass Effect'in  yapımcılarından Michael Gamble, Mass Effect logosunu andıran bir görsel paylalaştı. Bu görselin kesin olarak Mass Effect oyununa ait olduğu belirtilmese de pek çok oyuncu şimdiden heyecanlanmış durumda.
 
       Yeni Mass Effect oyununa ait ilk bilgileri geçtiğimiz senenin E3 festivalinde almıştık. Bu sene de oyunun resmi duyurusuyla karşılaşabiliriz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 17 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler