Yeni Mass Effect Oyunundan Heyecan Verici Bolca Bilgi Sızdırıldı!

19.04.2015 15:53 Ömür Gencer


       Mass Effect serisinin yeni oyunu hakkında halen çok fazla bilgi bulunmuyor. Bir Reddit kullanıcısının karşılaştığı ankette yeni Mass Effect oyununa ait bazı söylentiler ortaya çıktı.
 
       Ankette alınan bilgilere göre yeni Mass Effect oyunu, Mass Effect 3'ten dört kat daha büyük bir evrene sahip olacak. Oyun Andromeda Galaksisi'nde yer alan Helius Cluster'da geçecek. Oyunda insanlık için yeni bir yuva bulmaya çalışan bir gruba önderlik eden bir kaşifi yöneteceğiz. Keşiflerimiz sırasında kaynaklar toplayacak, koloniler kuracak, uzaylılar ve kanun kaçaklarıyla  karşılaşacağız.
 
      Galakside unutulmuş teknolojiler, güçlenmenin anahtarı olacak. Yolculuğumuz boyunca teknolojik cihazlar için taslaklar (blueprint) bulacağız ve kendimize yeni eşyalar yaratabileceğiz. Kolonilerimiz büyüdükçe kendimize birlikler toplayacak ve yapay zekayı galaksinin çeşitli yerlerinde görevlere göndereceğiz. Yapımda Strike Team görevlerinin de bulunacağı belirtiliyor.
 
       Oyunun multiplayer moduna geldiğimiz de Horde Mode'un oyunda yer alacağı söyleniyor. Üç arkadaşımızla birlikte dalga dalga gelen düşmanlara karşı mücadele vereceğiz. Gittikçe zorlaşan düşmanlara karşı kazandığımız her zaferde gelen puanlarla oyunun multiplayer modunda kullandığımız karakteri geliştirebilecek veya bu puanları senaryo modunda harcayabileceğiz. 
 
      Yapımda daha önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi yedi kişiyi ekibimize katabileceğiz. Bu karakterlerin her birinin farklı hikayelere sahip olacağı ve Helius Cluster evreninin yaşayan birer parçaları olacağı dile getiriliyor. Yine daha önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi ekipteki karakterlerimiz olaylara, yaptığımız seçimlere ve konuşmalarımıza tepkiler verecek.
 
       Sızdırılan tüm bu bilgilerin kesinlik kazanmadığını ve oyun çıktığında farklılık gösterebileceğini bir kez daha belirtelim. Yeni Mass Effect oyunundan beklediklerinizi ve yapım hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler