Yeni Mass Effect Oyunundan Konsept Görseller

17.11.2020 19:27 Gazali Çetinkaya

BioWare, Mass Effect serisindeki bir sonraki büyük oyun üzerindeki çalışmaların başladığını 7 Kasım'da resmen duyurmuştu ve bugün de oyundan yeni konsept görseller ortaya çıktı.
 
Konsept görseller BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development kitabından geldi.
 
İlki sol tarafta "Mudskipper / Çamur zıpzıpı" adı verilen uzay gemisini gösteriyor. Aynı uzay gemisini N7 günündeki duyuruda BioWare da paylaşmıştı.
 
 
İkinci görsel, tasarım açısından Mass Effect Andromeda'daki Remnant mimarisine benzer yapıları gösteriyor. Remnant, Andromeda'ya hükmediyor gibi görünürken Mass Effect Andromeda'daki olaylar gerçekleşmeden ortadan kaybolan gelişmiş ve gizemli bir medeniyetti.
 
 
Sonuncu görsel ise yıldızlararası hızlı yolculuk yapmayı sağlayan Mass Relay'i veya ona çok benzeyen bir yapıyı gösteriyor.
 
 
Yeni Mass Effect oyunu dışında ilk üç oyunun remastered versiyonlarını içerecek Mass Effect Legendary Edition da yolda.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 1 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler