Yeni Medal Of Honor'da Gerçek Olaylar İşlenecek

10.04.2012 17:44 Erkut Köse


   Bugün resmi ağızlardan açıklanan yeni bir bilgi yeni MoH oyununun gerçeğe ne kadar yaklaşmak istediğini bir kez daha ortaya koydu. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni oyunda gerçekten yaşanmış olan olaylara yer verilecek.
 
   Filipinler, Somali , Yemen ve Pakistan gibi bölgelerde geçecek olan oyunda, bu bölgede bulunan terörist grupları da oyundaki yerini alacak. Bu örgütlerin arasında yer alacak terör gruplarından birinin de El Kaide olacağı gelen bilgiler arasında.
 
Bizim görevimiz ise tabii ki bu bölgelere giderek terör saldırılarını engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek olacak. Görünüşe göre şu ana kadar oynayacağımız en gerçeğe yakın savaş oyunu bu olabilir. Merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler