Yeni Modern Warfare 2 Haritaları Gözüktü

05.03.2010 11:57 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde patlak veren Activision ve Infinity Ward arasındaki skandalın en büyük nedeni olan Call of Duty : Modern Warfare 2'nin çıkacak olan harita paketinden ilk görüntüler internete sızdı.
 
     Activision'un Infinity Ward ekibinin başındaki en önemli isimleri işten çıkarması ile birlikte patlak veren krizin etkileri hala süredursun, Modern Warfare 2 ile ilgili güzel haberlerde gelmeye başladı. Daha önceki aylarda açıklanan harita paketlerinin ilkine ait ilk ekran görüntüleri bugün sızdırıldı.
 
     TheTechGame tarafından ortaya çıkartılan yeni haritalara ait ekran görüntülerine aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 9 Dk önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 42 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler