Yeni Need for Speed Oyunu Bu Perşembe Duyuruluyor!

18.05.2015 20:31 Ömür Gencer


       EA, bu ayın başında ilk haberini aldığımız yeni Need for Speed'i nihayet resmi olarak duyuruyor. Firma Need for Speed'in Facebook sayfası üzerinden yeni Need for Speed oyununun bu Perşembe yani 21 Mayıs'ta duyurulacağını açıkladı.
 
        Oyun Need for Speed'in resmi YouTube kanalı üzerinden duyurulacak. Bugün yayınlanan logoya baktığımızda bu yeni NFS oyununun Underground ile ilişkisi olduğunu söyleyebiliriz. 
 
        Üstelik firmanın bugün yayınladığı görsel üzerinde bazı ayarlamalar yaptığımızda pek çok NFS hayranına Underground serisini hatırlatacak iki araç ortaya çıkıyor. Bahsettiğimiz bu görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
       
       EA'nin Most Wanted ve Hot Pursuit'i tekrar oyuncularla buluşturduğunu göz önüne alırsak bir sonraki adımın Underground olması çok da şaşırtıcı olmayacaktır. Need for Speed'in YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler