Yeni Need for Speed Oyunundan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

27.08.2022 20:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Yarış oyunu serisi Need for Speed'in yeni oyunu yakın zamanda çıkış yapacak ve şu anda oyundan herhangi bir resmi açıklama gelmemeye devam ediyor. Bir süredir sessizliğini koruyan oyun için yeni ve 3 saniyelik oynanış görüntüleri sızdırıldı.
 
Sızdırılan oyun içi görüntülerde bir engelin üzerinden geçmeye çalışan bir arabanın çarptığı görülüyor. Bu görüntüler aracılığıyla oyunun anime öğeleriyle harmanlanmış foto-gerçekçi bir sanat stiline sahip olacağı belirtiliyor. Bu sanat tarzı daha önce yayınlanan çeşitli raporlarda belirtilmişti ve bu görüntüler sayesinde de doğrulamasını yapabiliriz.
 
Görüntüye ulaşmak için
 
https://imgur.com/a/ENF6b1C#FFcbHbB
 
EA, Mayıs ayında Need for Speed serisinin bir sonraki oyunun 2022'nin dördüncü çeyreğinde çıkacağını doğruladı. Yeni bir iddiaya göre ise oyun Aralık ayına ertelendi. Bilindiği kadarıyla Need for Speed 2022, Frostbite Engine'i motorunu kullanacak ve Lake Shore City adlı kurgusal bir Chicago'da geçecek.

Öte yandan bazı raporlar, bu yeni NFS oyununun yalnızca PS5, Xbox Series S|X ve PC platformlarına çıkacağını belirtiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler