Yeni Nesil Konsolların Başarısı, FIFA World Cup 2014 İçin Sürpriz Olmuş

04.03.2014 23:28 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi FIFA World Cup 2014, yeni nesil konsolları es geçip sadece Xbox 360 ve PS3 için çıkacak. Daha önce bu kararın alınmasında oyuncu kitlesinin büyük öneminin olduğunu vurgulayan EA cephesi için tek etken bu değilmiş. Oyun için sunulan kısıtlı kaynak, bu karara öncülük eden şey olmuş.
 
    Yaptığı açıklamalarda EA'den Matthew Prior, yeni nesil konsolların gösterdiği başarının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi. Prior, "Çalışmaya başladığımız ilk dönemde, oyunun her iki nesil konsollara da çıkacağını düşünüyorduk. Fakat sonrasında bütçemiz sınırlandıkça, tek bir nesle odaklanmak zorunda kaldık. Emin olun benden daha fazla yeni nesil konsollara oyun geliştirmek isteyen birisi yoktur. Aldığımız bu karar benim için de üzücü oldu." açıklamalarını yaptı.
 
    Prior'un açıklamalarının devamında, "Yeni nesil konsolların başarı haberleri gelmeye başladığında bizim için geç oldu. Üzerinde çalıştığımız oyun büyük çaplı ve epey emek istiyor." cümleleri yer aldı. FIFA World Cup 2014, Nisan ayında PS3 ve Xbox 360 için geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
2014 FIFA World Cup Brazil Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler