"Yeni Nesilde Bir Konsol, Sektöre Veda Edecek"

22.05.2013 15:36 Samet Konuksal


    Nintendo'nun Wii U'suyla başlayan yeni nesil akımı dün Xbox One ile sona erdi. Yeni nesil konsolların duyurulmasıyla birlikte hemen hemen oyuncuların kafasında bazı şeyler oluşmaya başladı. Şu sıralar epey olumsuz haber duyduğumuz yeni nesil konsollarla ilgili bir yorum, GTA serisine 10 yılını veren Jeremy Pope'den geldi. Pope, "Bir sonraki yeni nesilde üç firma beklemeyin." dedi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Jeremy Pope, "Yeni nesil Nintendo, Microsoft ve Sony açısından oldukça zorlu geçecek. Oyun sektörü artık eskisi gibi düşük masraflarla ilerlemiyor. Sektör pahalılaştı. Konsol üretmek ve ona oyun çıkarmak çok para ve zaman isteyen bir iş." sözlerini söyledi. Pope'nin düşüncelerine göre her üç konsol üreticisi de bu neslin sonuna kadar işi kovalayacak fakat bir sonraki nesil adına duyuru vakti geldiğinde bir üretici arenadan çekilecek.
 
Ne dersiniz, Pope doğru mu düşünüyor?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 3 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 4 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 5 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler