Yeni Nesilde Oyun Fiyatları 70 Dolar Olabilir

02.07.2020 17:35 Gazali Çetinkaya

 
Yeni nesilde oyun fiyatları 10 dolar artabilir.
 
NBA 2K21 bugün tanıtıldı ve oyunun mevcut nesil platformlar PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia üzerindeki standart sürüm fiyatı 60 dolar. Yeni nesil platformlar PlayStation 5 ve Xbox Series X üzerindeki standart sürüm fiyatı ise 70 dolar. Özel sürüm Mamba Forever Edition'da bir fiyat farkı yok. İkisi de 100 dolar.
 
Bu olay sadece NBA 2K21'e mi özel yoksa yeni nesildeki tüm AAA oyunlar 70 dolardan mı satışa sunulacak, henüz kesin bir şey söylemek zor.

Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan ve Sony Interactive Entertainment'ın eski Worldwide Studios başkanı Shawn Layden yeni nesilde AAA oyun geliştirme masraflarının artacağından bahsetmişti. Bu durum oyun fiyatlarına yansıyabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 5 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler