Yeni OddWorld Temmuz Sonunda Açıklanacak.

19.07.2010 11:45 Alkan Adakaner


 
     Oddworld serisinin yeni geliştiricisi Just Add Water patronu Stewart Gilray projelerinin Temmuz sonunda ortaya çıkacağını söyledi.

      Yeni oyunları ile ilgili VG247'ye konuşan Gilray, oyunun Temmuz sonunda piyasaya çıksa bile Temmuz sonunda duyurulması fikrinden hoşlandığını söyledi. Gerçekten ilginç bir yaklaşım.
 
     Bunun yanı sıra yeni Oddworld'un Gamescom'da gösterileceğine yönelik söylentilere de "Şu an Gamescom'da bir şey göstermeyi planlamıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.
 
     Yaklaşık olarak 1 yıldan beri geliştirilen Just Add Water'ın projelerinin multiplatform olarak hazırlandığı açıklanmıştı. Bu yeni oyun eğer indirilebilir olarak PSN ve Xbox Live gibi servisler yoluyla satışa çıkarsa şaşırmamak gerek, çünkü Just Add Water 1 yılda geniş kapsamlı bir oyun geliştirecek kadar büyük bir firma değil.
 
kaynak    
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler