Yeni Ortaya Atılan İddiaya Göre PlayStation 5 Önümüzdeki Şubat Ayında Tanıtılacak

13.08.2019 14:02 Nursema Emre

 
Son 6 aydır PlayStation 5'e dair ortaya atılan yeni iddialar bitmek bilmedi. Son ortaya atılan iddiaya göre "PlayStation Meeting 2020" etkinliğin de PlayStation 5, Sony tarafından tanıtılacakmış.
 
Söylentiye göre, bu etkinlik önümüzdeki yıl 12 Şubat'ta düzenlenecek ve Sony, yeni PlayStation tasarımını tüm dünyaya gösterecekmiş. Hatta Activision, Ubisoft ve EA gibi geliştiriciler, şimdiden gelecek konsol için hazırlıklarını yapmaya başlamışlar. 
 
Ayrıca Sony, zaten bu yılın başlarında PlayStation 5'i onaylamıştı. Ancak görünüşe göre daha fazla detay, PlayStation Meeting etkinliğinde ortaya çıkacak ve Microsoft'un yeni projesi "Xbox Project Scarlett" ile rekabet etmeye hazır olacak. 
 
Bununla birlikte heyecanla beklenen Ghost of Tsushima'nın da PlayStation 5'e çıkma gibi bir ihtimali de bulunuyor. Tabi elbette bunların hepsi birer söylentiden ibaret, gerçek olup olmadığını gelecek sene öğrenebileceğiz. 

İlgili İçerik Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler