Yeni PlayStation Plus Abonelik Hizmeti 22 Haziran'da Avrupa'ya Geliyor

22.04.2022 19:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, yeni ve düzenlenmiş PlayStation Plus abonelik hizmetini 23 Mayıs'ta Asya'da (Japonya hariç), 1 Haziran'da Japonya'da, 13 Haziran'da Amerika'da ve 22 Haziran'da Avrupa'da yayınlayacağını duyurdu.
 
Sony Interactive Entertainment Başkan ve CEO'su Jim Ryan yeni hizmet hakkında şunları söyledi: "Uzun süredir üyelerimize esnek seçenekler, kaliteli oyunlar ve daha fazlasını sunmak için çalışıyoruz. Şu anda bu hizmetin çıkış yapmasına yalnızca birkaç hafta kaldı. Devam eden destekleriniz için PlayStation topluluğumuza teşekkür etmek istiyoruz. Çıkış günü yaklaştıkça paylaşacak daha çok şeyimiz olacak.”
 
Daha önceden yayınlanan PS Plus abonelik paketleri ve avantajları ise şöyle: 
 
PlayStation Plus Essential

PlayStation Plus üyelerinin bugün elde ettiği avantajların aynısını oyunculara sunacak. Ayrıca fiyatı PS Plus ile aynı olacak.

- Ayda iki indirilebilir oyun.
- Özel indirimler.
- Bulut özelliği.
- Çevrimiçi çok oyunculu erişim.

PlayStation Plus Extra

- Essential üyelik sistemindeki tüm avantajları oyunculara sunar.
- PlayStation Studios ve üçüncü taraf stüdyolardan 400'e yakın oyun kataloğu.
Amerika fiyatlandırması: Aylık: 14.99 $ - Üç aylık: 39.99 $ - Yıllık: 99.99 $.

PlayStation Plus Premium

- Essential ve Extra üyeliklerin tüm avantajlarını bünyesinde barındıracak.
- 400 oyunluk kütüphanenin yanı sıra 340 ek oyun içeriği sunacak. Ek kütüphane içerisinde, bulut yoluyla mevcut PlayStation 3 oyunları, PlayStation, PlayStation 2 ve PSP'nin klasik oyunları yer alacak.
- PlayStation Now'ın olduğu bölgelerde oyuncular, sunulan oyunları PC üzerinden bulut yoluyla oynayabilecek.
- Deneme sürümleri: Oyuncular satın almadan önce belirli oyunları deneyebilecek.
 
PS Now'ın olmadığı Türkiye gibi bölgelerde bu paket, daha düşük bir fiyata sunulacak. Bunun yanı sıra yenilenmiş PS Plus hizmeti ayrı bir hizmet olarak sunulmayacak. Mevcut kullanıcılar, herhangi fiyat artışı söz konusu olmaksızın PS Plus Premium üyeliğine geçiş yapabilecek.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler