Yeni PlayStation Store Web Sitesine İlk Bakış

20.10.2020 04:37 Gazali Çetinkaya

Sony Interactive Entertainment 21 - 26 Ekim tarihleri arasında PlayStation Store web sitesini ve 28 Ekim'de mobil üzerindeki PlayStation Store'u yenileyecek ve Avustralya gibi bölgelerde yayınlanmaya başlandı bile.
 
Beyaz ağırlıklı ve minimalist bir tasarım dikkat çekiyor.
 
PlayStation 3, PS Vita ve PSP içerikleri ve PlayStation 4 uygulamaları, temaları ve avatarları bundan sonra web ve mobil PlayStation Store'dan satın alınamayacak. Bu içerikler sadece konsollar üzerinden alınabilecek. İstek listesi özelliği de kaldırılıyor.
 
Yeni PlayStation Store geliştirmeler istiyor. Kullanıcılar tarafından belirtilene göre oyun sayfalarında görseller ve oynanış videoları yok. Dosya boyutları yazmıyor. Ayrıca DLC ve oyun ayrımı, sürümler arasındaki farklar net değil. Filtreleme de pek iyi çalışmıyor.
 
ResetEra kullanıcısı Lant_War tarafından kaydedilen ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler