Yeni Pokemon Detayları Önümüzdeki Ay

08.02.2010 02:13 Ersin Kılıç

     Oyun sektörünün en çok satış başarısı yakalayan oyunlarından biri olan Pokemon sersinin yeni oyunu ile ilgili ilk detaylar önümüzdeki ay yayınlanacak.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Nintendo Başkanı Sataru Iwata'nın Japonya'da katıldığı bir söyleşide yeni Pokemon oyununun yapım aşamasında olduğunu ve Nintendo DS'ye bu yıl içerisinde çıkacağını belirtmiştik.
 
Japonya'da yayın yapan CoroCoro Magazin adlı dergi işte bu oyun hakkındaki ilk detayların bir sonraki sayılarında yer alacağını açıkladı. Derginin son sayısında arka sayfalarında da serisin eski oyunlarına yer verilirken orta kısımda ise çıkacak olan oyundan bir Pokemon'un şekli gösterilmiş.
 

Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Heart Gold / Soul Silver Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler