Yeni Rainbow Six Oyunundan İlk Görüntü ve Bilgiler

New York şehrindeki karmaşayı sadece biz durdurabiliriz
24.06.2011 10:13 Alkan Adakaner


    Ubisoft'ın daha önce web alan adlarında ortaya çıkan yeni Rainbow Six oyunundan ilk bilgilerin yanı sıra iki adet de ekran görüntüsü ortaya çıktı. Kotaku tarafından yayınlanan bilgilere göre bu defa Las Vegas'ta değiliz.
 
    Yeni Rainbow Six oyununda New York'taki bir terörist grubu durdurmaya çalışacağız. Amerikan hükümetinin ve Wall Street'in aç gözlülüğünden usanmış bu grup şehirde terör estirmeye başlıyor. Amerika bu defa kendi insanları tarafından saldırıya uğruyor.
 
    Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de ahlaki seçim sistemi olacak. Bu sistem ile oyuncuların aldıkları kararlar onların oyundaki yollarını da değiştirecek. Yetkililer oyundaki bütün yolların tek bir oynanışta görülemeyeceğini söylüyor. Ubisoft oyunu tekrar tekrar bitirmemizi istiyor.
 
     Kotaku'ya gösterilen demoda öncelikle bir yabancıyı yönettiğimiz (mutemelen sivil) söyleniyor. Terörist grup tarafından kaçırılan ve bomba bağlanan bu yabancıdan sonra Rainbow takımını da yöneteceğiz. Rainbow ekibi bizim yabancının bulunduğu köprüye bir operasyon düzenliyormuş. Yine burada çeşitli kararlar vermek zorunda kalacakmışız.
 
    Aşağıda oyunun ilk ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu görüntülerde oyundaki yabancıyı görme şansı yakalıyoruz. Bu arada oyunun hangi platformlara çıkacağı henüz bilinmiyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 6 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler