Yeni SSX Yapım Aşamasında

SSX gene adrenalin pompalayacak.
08.12.2010 11:45 Ersin Kılıç


     SSX serisi türünün en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Her ne kadar sonraki oyunları ile ilk çıkan oyunlarını aratsa da serinin geneli için başarılı bir çizgi yakalandığını söyleyebiliriz. EA Games ise uzun süredir yeni oyunu ile karşılaşmadığımız seriyi tekrar hayata geçireceğe benziyor.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde EA Games'in yeni SSX domain adresleri aldığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise Cumartesi günü gerçekleşecek olan VGA töreninin ilk tanıtım videolarında "gezegen" temalı bir oyun görmüş ve görüntülerde bir dağ kısmına yer verilmişti. Bu oyunun da yeni SSX olabileceği belirtilmiş fakat daha fazla ipucu ile karşılaşmamıştık.
 
     Bugün ise yeni SSX'in yapım aşamasında olduğu, PS3 ve Xbox 360 için yaklaşık 2 yıldır geliştirme aşamasında olduğu belirtildi. Bu dedikodulara göre kontrol olarak Skate serisini andıracak olan oyun EA Canada tarafından yapılıyor ve tıpkı Skate'te olduğu gibi sağ analog ile tricks yani özel hareketleri (hile) yapabiliyoruz. 
 
     Kısacası Cumartesi günü yeni SSX oyununun duyurusu ile karşılaşabiliriz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 44 Dk önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 2 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler