Yeni Saints Row için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

13.10.2021 12:57 Mehmet Tandoğan

 
 
GameInformer, yeni Saints Row için alfa öncesi oynanış görüntülerini içeren iki dakikalık bir video yayınladı. Bu video, yeni Saints Row oyunu için yayınlanan ilk oynanış fragmanı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Saints Row, üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olacak ve derinlemesine karakter oluşturma ekranına sahip olacak. Oyuncular özel arabalarını bir garajda saklayabilecek ve araçlarını özelleştirebilecek. Ayrıca  co-op oynanışı destekleyecek. Ancak platformlar arası çapraz oynamayı desteklemeyecek.
 
Saints Row, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıkış yapacak. 25 Şubat 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row Reboot Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler