Yeni Sly Oyununa Ait İpuçları Ortaya Çıktı

Bu görüntü çok sayıda ipucu veriyor
03.01.2012 10:04 Alkan Adakaner

 
       Sony'nin beğenilen platform-aksiyon oyunlarından Sly'ın yeni macerası Sly Cooper: Thieves in Time 2012 yılında piyasay çıkacak. Biz bu oyunu beklerken Sony ise yepyeni bir Sly oyunu geliştirmek için kolları sıvamış gibi görünüyor.
 
     Bildiğiniz gibi Sly CoopeR: Thieves in Time, Sanzaru Games tarafından geliştiriliyor ve Feodal Japonya'da geçiyor. doyouknowsly adlı sitede ise Mısır Piramitleri, Eyfel kulesi ve küçük bir geminin de olduğu düzenlemeyle karşılaşıyoruz. Bu yeni Sly oyununun geçeceği yerler ile ilgili ipucu olarak değerlendirilebilir.
 
      Playstation 2'de Sly oyunları inFamous oyunlarının da geliştiricisi olan Sucker Punch Productions tarafından hazırlanmıştı. Eğer yeni bir Sly oyunu geliştirilecekse bu oyunun Sucker Punch tarafından hazırlanmasının büyük yararı olacaktır. Ayrıca Thieves in Time PS3'e hazırlandığına göre yeni Sly oyununun Vita için çıkma ihtimali de bir hayli fazla.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sly Cooper Thieves in Time Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Sanzaru Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler