Yeni Spyro'nun Wii Sürümünden Görseller

Spyro, platform ve macera türünü severler için tam bir şifa niteliği taşıyor.
16.07.2011 12:18 Levent Polater

 
    Activision'ın meşaleyi devraldığı Spyro serisinde yeni halkamız Skylanders Spyro's Adventure olacak. Duyurusu bir kaç gün önce gerçekleşen oyunun Wii sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    Bu ekran görüntülerini aşağıdaki galeriden bulabileceğinizi belirtirken oyunun içeriğiyle ilgili bilgiler şöyle.
 
    "Portal of Power’ı kullanan oyuncular Skylanders figürlerini istedikleri platformdaki oyuna aktarabiliyor. Ev ve el konsollarındaki oyunlar sırasında her bir Skylander yetenek ve level gelişimlerini hatırlayacak ve bu sayede oyuncular yüksek level Skylanders figürlerini diğer platformlarda oynamak üzere kullanabilecekler.

     Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebilecekleri, Portal Master rolüne bürünme imkanı veriyor. Bu kahramanlardan her biri, Skylander’ları oyuncağa dönüştürüp Dünya’ya göndermiş olan, Kaos ismiyle bilinen sinsi Portal Master tarafından ele geçirilmiş gizemli dünya Skylands’in koruyucuları. Yalnızca Skylanders Spyro’s Adventure oyuncuları bu kahramanları kendi evlerine döndürme gücüne sahipler, ama bunu yapabilmek için mistik ortamları keşfetmek, tuhaf yaratıklara karşı savaşmak, hazineler toplamak ve zorlu bulmacalar çözmek zorunda olacaklar."

    Oyunun ilk videosu ve yeni ekran görüntüleri aşağıda. Çıkış tarihi olarak 14 Ekim, 2011 gösteriliyor.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylanders Spyro’s Adventure Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler