Yeni Super Smash Oyunu Namco Bandai'ye Emanet

22.06.2012 14:06 Ersin Kılıç


     En başarılı dövüş oyunları arasında gösterilen ve farklı dinamikleri ile eğlencenin tavan yaptığı Super Smash serisinin yeni oyunu resmi olarak duyurulmasa da uzun süre önce proje bazında olduğu belirtilmişti. Bugün ise yeni Super Smash Bros oyunu için önemli bir açıklama yapıldı.
 
     Yapılan bu açıklamaya göre yeni Super Smash bros oyunu için Namco Bandai firması ile anlaşılmış. Serinin hayranları hemen galeyana gelmesin çünkü projenin başında hala Masahiro Sakurai var. Yani yapım ekibi el değiştirmiş olsa da ekibin başında daha önceki oyunlarda da yer alan Sakurai bulunacak.
 
     Konu ile ilgili resmi açıklamayı Sakurai dışında Namco Bandai'den Masaya Kobayashi'de yaptı. Ayrıca projede bu isimler dışında Tales of serilerinde de çalışan Yoshito Higuchi ve Tekken, Mobil Suit Gundam, Soul Calibur gibi serilerde yer alan Tetsuya Akatsuka'da bulunacak.

     Ekibin başında yer alan Masahiro Sakurai ise yaptığı açıklamanın sonunda yeni birşeyler gösterene kadar biraz sessiz kalacağını belirtmiş. Yani ekibin yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığını söyleyebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 2 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 3 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 3 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler