Yeni TMNT Oyunları Activision'dan Geliyor

09.02.2013 14:27 Samet Konuksal

 
    Dün Nickelodeon ve Activision Yayıncılık ünlü çizgi kahramanlar Teenage Mutant Ninja Turtles temalı oyunlar için yaptıkları global anlaşmayı duyurdu. Activision , Teenage Mutant Ninja Turtles oyunlarını üretecek.

    TMNT serisi için oyun endüstrisinde lider olan Activision ile iş birliği yapmaktan gurur duyduklarını belirten Nickelodeon Tüketici ve Eğlence Ürünleri Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Sherice Torres " Oyunların kaplumbağaların özelliklerini ve heyecan verici öğelerini yakalayarak oyun severlerin interaktif ve heyecan dolu maceralar yaşamalarını sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

    Activision Yayıncılık Minneapolis Başkan Yardımcısı Kurt Niederloh " Teenage Mutant Ninja Turtles severler benzersiz ve çok tutkulu bir nesil. Biz de bu tutkunun hakkını verecek farklı oyunlar yaratırken Nickelodeon ile çalışmak için sabırsızlanıyoruz " dedi.

    Yeni Teenage Mutant Ninja Turtles çizgi dizi serisi Türkiye’de Kasım ayında lanse edildi. Dizi, her Pazar Digitürk kanal 172’de Türk izleyicisi ile buluşuyor.
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler