Yeni Test Drive Unlimited Oyunu Geliştiriliyor

03.03.2020 16:45 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Test Drive Unlimited oyunu yolda.
 
Bigben Interactive'e bağlı Nacon'dan Benoit Clerc bir sonraki Test Drive Unlimited oyununun Kylotonn Games tarafından geliştirildiğini doğruladı.
 
"Paris ve Lyon merkezli geliştirme ekibimiz KT Racing, Kylotonn yarış konusunda uzman. Şu anda off-road yarış oyunu WRC (World Championship Rally) ve motosiklet yarış oyunu Isle of Man TT üzerinde çalışılıyor. Dahası, açık ara şimdiye kadarki en büyük projemiz üzerinde çalışıyorlar ki o da Test Drive Unlimited serisinin bir sonraki oyunu."
 
Açık dünya yarış oyunu Test Drive Unlimited'ın ilk oyunu 2006'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıktı. Ardından devam oyunu 2011'de aynı platformlar için çıktı.

En son, 2016'nın sonlarında Bigben Interactive, Test Drive markasının haklarını Atari Group firmasından satın aldığını duyurdu ve Test Drive Unlimited serisiyle ilgili yeni yapımlar geliştirme planlarının olduğunu açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Test Drive Unlimited 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eden Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler