Yeni The Darkside Chronicles Videoları

Resident Evil 4'ün öncesinde gelişen Operation Javier adlı bölüm ile birlikte Jack Krauser hakkında daha fazla şey öğrenmemiz mümkün olacak.
12.10.2009 20:32 İhsan Aktı

Capcom , Wii sahibi Resident Evil severlerin merakla beklediği The Darkside Chronicles için yeni oynanış videoları yayınladı.

Cavia tarafından geliştirilen on-rail shooter tarzındaki oyun ,  Resident Evil 2 ve Resident Evil:Code Veronica'nın hikayelerini yeniden ele alırken , Leon S. Kennedy ve Jack Krauser'ın Güney Amerika'daki Amparo köyüne Manuela isimli kızı kurtarmak için gönderildikleri "Operation Javier" adlı  yeni bir bölümü de bünyesinde barındırıyor.

17 Kasım'da Amerika'da , 27 Kasım'da Avrupa'da piyasaya sürülmesi planlanan ve 2 kişilik coop desteği içeren The Darkside Chronicles'ın yayınlanan yeni oynanış videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.










İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil : The Darkside Chronicles Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler