Yeni The Legend of Zelda Oyunu 2016 Yılına Ertelendi!

28.03.2015 00:36 Ömür Gencer


      Wii U için geliştirilen yeni The Legend of Zelda oyununun bildiğiniz gibi bu sene çıkacağı duyurulmuştu. Oyunun yapımcısı Eiji Aonuma, yayınladığı bir videoda yeni The Legend of Zelda oyununun 2016 yılına ertelendiğini duyurdu.
 
       Aonuma, son üç aydır geliştirici ekibin oyun için yeni fikirler bulduğunu ve çıkış tarihine yetişmek adına bu fikirleri es geçmekten ziyade firmanın herhangi bir sınırlama olmadan oyunu geliştirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Aonuma yayınladığı videoda şu sözlere yer verdi: "Oyunu bu yılın sonunda bekleyen oyunculardan özür dilemeliyim. Artık önceliğimiz oyunu 2015 yılında çıkarmak değil üst düzey ve tamamlanmış bir Zelda oyunu yapmak."
 
       Bunun yanında geliştirici Twitter üzerinden yeni The Legend of Zelda oyununun bu sene düzenlenecek olan E3 fuarında yer almayacağını ve tamamen oyunu geliştirmeye odaklandıklarını duyurdu.
 
       Belki de yeni The Legend of Zelda oyununun ertelenmesinin arkasında son dönemlerde Nintendo'nun sıkça bahsettiği NX kod adlı yeni oyun konsolu yatıyordur. Yapımcının yayınladığı videoyu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler