Yeni Thief Oyunu ve Filmi Üzerinde Çalışılıyor

12.05.2017 08:33 Gazali Çetinkaya

 
   Film yaratıcısı Straight Up Films'in belirttiğine göre, Thief filminin yanı sıra beşinci Thief oyunu üzerinde çalışılıyor.
 
   Thief filmi oyunda yaratılmış olan steam-punk bir dünyada geçecek ve serinin kahramanının yeni bir hikayesini anlatacak. Yapım ekibi kadrosu ise şu şekilde. Yazarlar Adam Mason ve Simon Boyes, prodüktörler Marisa Polvino, Kate Cohen ve Roy Lee,  baş yapımcı Sandra Condito.
 
   Straight Up Films resmi film proje sayfasında yeni oyunun şu anda geliştirme aşamasında olduğu belirtiliyor. Beşinci Thief oyunu Square Enix'e sorulduğunda ise şirketin temsilcisi Gematsu'ya "Şu anda duyuracağımız bir şey yok." diyor.
 
   Thief serisinin dördüncü oyunu, Thief başlıklı reboot, Şubat 2014'te PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkış yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thief Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler