Yeni Titanfall, Mass Effect ve Battlefield Oyunları için Çıkış Aralıkları Verildi!

29.01.2016 01:27 Ömür Gencer


       Yeni Titanfall oyunu ve Mass Effect serisinin yeni üyesi Mass Effect: Andromeda, EA'nin en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Firma bugün düzenlediği finansal toplantıda bu iki oyun için çıkış aralığı paylaştı.
 
        EA'nin CFO'su Blake Jorgensen, 2016'nın Kasım Aralık ayları civarında DICE ekibinin geliştirdiği yeni Battlefield oyununun çıkış yapacağını açıkladı. Bu Battlefield oyunundan sonra Respawn Games imzası taşıyan "yeni bir Titanfall deneyimi" ve Mass Effect Andromeda 2016 finansal yılı bitmeden çıkış yapacak. 2016 finansal yılının 2017'nin Mart ayında sonlandığını belirtelim. Yani 2017'nin Mart ayına kadar EA; Battlefield, Titanfall ve Mass Effect serilerinin yeni üyelerini oyunculara sunmuş olacak.
 
      Bu çıkış aralıklarının yanında Jorgensen, geliştirilmekte olan yeni Titanfall oyununu gördüğünü ve bu oyunun inanılmaz göründüğünü dile getiriyor. Tüm bu oyunlar hakkında yeni detayların önümüzdeki aylarda paylaşılacağı belirtiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 24 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler