Yeni Titanfall Oyunları Duyuruldu

29.10.2015 15:20 Talha Aynacı

 
    Counter-Strike Online'ın da yayıncılığını üstlenen ve F2P oyunlara odaklı Güney Koreli firma Nexon ve geliştirici Respawn mobil platformlarda boy gösterecek Titanfall oyunları üzerine anlaştıklarını açıkladı.
 
Oyunlar Respawn stüdyosunun da kurucusu olan Vince Zampella'nın sahibi olduğu mobil oyun geliştiricisi Particle City tarafından geliştirilecek. Titanfall gibi son derecek aksiyon ve hareket dolu bir oyun tablet ve cep telefonlarına hangi türde bir yapım olarak aktarılacak henüz belirsizken, bu hareketin Titanfall evrenini daha fazla kişiye tanıtmak için atılan bir adım olduğu açıklandı.
 
     Nexon ayrıca Asya marketinde boy göstermek üzere hazırlanan PC'ye özel oynaması ücretsiz bir Titanfall oyunu üzerinde de çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler