Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek

04.05.2024 21:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Lara Croft’lu Tomb Raider oyunundan yeni detaylar ortaya çıktı. Twitter üzerinde bulunan V Scooper adlı bir kullanıcı, oyunda yer alacak birçok özelliği paylaştı ve bu içeriklerin şu anda tamamen iddiadan ibaret olduğunu aktaralım.
 
Yeni Tomb Raider oyunu açık dünyaya sahip olacak 
 
 
 
V Scooper tarafından paylaşılan bir gönderiye göre yeni Tomb Raider oyunu tamamen açık bir dünyaya sahip olacak ve Hindistan'da geçecek. Açık dünya içerisinde istediğimiz şekilde geniş manzaralara doğru adım atabilecek, ilgi çekici ortamlara geçiş yapabilecek ve aynı zamanda motosiklet kullanabileceğiz. Yani altımızda bir binek aracın olacağını aktarabiliriz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak Lara Croft karakteriyle beraber zirvelere doğru tırmanabilecek ve tepelerden aşağıya doğru atlarken paraşütümüzü açabileceğiz. Dolayısıyla aksiyonun dozunun bir hayli artacağını da söyleyebiliriz.
 
Öte yandan V Scooper oyunun hikayesine dair bazı detayları da paylaşmış durumda. Ortaya çıkan bilgilere göre Hindistan'ın kuzeyinde antik bir imparatorluk olan Ashoka'nın kalıntıları ön plana çıkıyor. Büyük bir felaketin ardından bu eserlere sahip olmak isteyen kötü gruplar, ana karakterimiz tarafından durdurulmak isteniyor. Yani bu kalıntılara onlardan önce ulaşmamız gerekiyor.
 
Peki, siz bu yeni detaylar hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunun açık dünya olması sizce tutar mı? Bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler