Yeni Tomb Raider Filmindeki Lara Croft'a İlk Bakış

07.02.2017 06:18 Gazali Çetinkaya

   Oyunu gibi filmiyle de yenilenmiş bir şekilde sunulacak Tomb Raider filminin çekimleri başladı ve Alicia Vikander'in canlandıracağı Lara Croft için setten birkaç fotoğraf paylaşıldı.
 
  Paylaşılan fotoğraflara tweet üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
 
   Oyuncu kadrosunda Alicia Vikander'in yanı sıra Dominic West (The Wire) Lara Croft'un babasını oynayacak, Walton Goggins (Sons of Anarchy, Django Unchained, The Hateful Eight) kötü adam rolünü oynayacak ve Daniel Wu (Warcraft, Into the Badlands) ise Lara Croft'a yardımcı olacak gemi kaptanını oynayacak.
 
   Filmin yönetmenliğini yapacak Roar Uthaug (The Wave) geçtiğimiz yıl şöyle bir açıklamada bulunmuştu. "Lara Croft'u gerçek bir insan gibi hissettirmek, bu kesinlikle büyük ekrana getirmek istediğimiz bir şey."
 
   Ocak ayının sonlarında çekimleri başlayan Tomb Raider filmi 16 Mart 2018 (Amerika Birleşik Devletleri) tarihinde vizyona girecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rise of the Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler