Yeni Transformers Oyunundan Yeni Video

Oyunda Cybertron'un yokoluşuna şahitlik edeceğiz.
14.01.2010 15:54 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz ay düzenlenen Video Game Award 2009 töreninde duyurulan yeni Transformers oyunu War for Cybertron'un törende yayınlanan videosunun uzun versiyonu yayınlandı.
 
Transformers serisinin çıkış noktası olan ve Autobot'lar ile Decempticon'ların Cybertron gezegeni için verdiği savaşı konu edinecek olan oyun Bourne Conspiracy ve Darkwatch gibi oyunlar ile tanınan High Moon Studios tarafından yapılıyor.
 
Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyunun yayınlanan bu videosunda her ne kadar oyun içi görüntüler yer almasa da oyunun aksiyon yapısı hakkında oyuncuya az da olsa bir fikir verebiliyor.
 
Activision'un dağıtımcılığını yapacağı ve Unreal Engine 3 kullanacağı söylenen oyunun bu videosunu izlemek için buraya tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Transformers: War for Cybertron Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: High Moon Studios Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler