Yeni Uncharted 2 Multiplayer Demo Videoları

Fransız PSM 3 dergisinin 20 üzerinden 21 puan verdiği oyun,Amerikan Resmi Playstation Dergisinden de tam puan (5 üzerinden 5 puan) almayı başardı.
15.09.2009 14:19 İhsan Aktı

Naughty Dog tarafından hazırlanan ve bu yılın en büyük yapımlarından birisi olarak gösterilen Uncharted 2'nin ön siparişini verenler için dün itibariyle PSN üzerinden indirime sunulan multiplayer demosuna ait yeni videolar yayınlandı.

Komik hazine avcısı Nathan Drake'in yeni maceralarını konu alan ve Türkiye'de başlayacak olan oyun bilindiği gibi Ekim ayının ortalarında piyasaya sürülecek.

Haziran ayındaki Uncharted 2 multiplayer beta'sından farklı olarak yeni bölümler içeren multiplayer demo'nun yayınlanan videolarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Video 1

Video 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 24 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 32 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 53 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler