Yeni Wolfenstein Oyunu Duyurulmuş Kadar Oldu

13.06.2016 08:00 Gazali Çetinkaya

   
   Bethesda ikinci kez katıldığı E3 konferansında yine oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. Özellikle Dishonored 2'nin oynanış videosu ile büyük alkış alan Bethesda, yeni Prey oyunu ve The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition duyurusu ile söylentilerin bir kısmını da doğrulamış oldu.
 
   Hatırlarsanız bu söylentilerin için de yeni bir Wolfenstein: The New Order oyununun duyurulacağı da belirtiliyordu. Belki resmi olarak duyurulmadı ama yeni oyunun sinyali net bir şekilde verildi. 
 
   Quake Champions duyurusunun hemen öncesinde DOS tarzında bir intro ile bizleri karşılayan Bethesda, burada yeni Wolfenstein oyununu bizlere ufaktan gösteriyor. Sizinde fark edeceğiniz üzere DOS sisteminde Wolfenstein oyunları çıkış tarihlerine göre tek tek sıralanmış bulunuyorlar. Son çıkan hikaye DLC'si Old Blood'ın bir altına baktığımız vakit ise serinin yeni oyunu Wolfenstein: The New Colossus'u görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: The New Order Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler