Yeni Zombi Felaketi "How to Survive" Duyuruldu

30.05.2013 08:55 Alkan Adakaner


      Günümüzde zombi temalı oyunlara büyük ilgi gösterildiğini görüyoruz. Sonbahar'da bu oyunlara bir yenisi daha eklenecek. Eko Studios tarafından geliştirilen "How to Survive" PC, Xbox Live ve PSN için duyuruldu.
 
    Bir zombi felaketinin ardından Colombia'daki takımadalarda sıkışıp kalan bir grup insanı yönetebildiğimiz oyun aksiyon öğelerinin yanı sıra, gelişmiş craft sistemi, eşsiz hayatta kalma yöntemleri ile de dikkatleri üzerine çekmeye çalışacak. Bu adada öncelikli amacımız zombilerden kurtulmanın yanı sıra yiyecek, su ve barınak bulmak olacakmış.
 
     Balık oltalarından, molotof kokteyllerine kadar çeşitli silahları da kendimizin yapabileceği söyleniyor. Offline ve online multiplayer modlar da bulunacak oyunda, bütün senaryoyu bir arkadaşımızla birlikte oynayabileceğimiz de belirtiliyor.
    

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
How to Survive Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eko Studios Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler