Yeni 2 Boyutlu Sonic Oyunu Geliyor !

Dreamcast'teki Sonic Adventure 2'den bu yana başarılı bir Sonic oyununa hasret kalan Sonic hayranlarının özlemi , bu yeni proje ile son bulabilir.
09.09.2009 10:11 İhsan Aktı

Eski oyuncuların bir çoğunun gönlünde ayrı bir yeri olan  ve  SEGA'nın maskotu konumunda bulunan mavi kirpi Sonic , 2 Boyutlu ve HD grafiklere sahip yeni oyunuyla 2010 yılında geri dönüyor.

Hangi platformlara çıkacağı henüz açıklanmayan ve şu an için Project Needlemouse kod adıyla anılan oyunun üzerindeki sır perdesinin TGS 2009'da kaldırılması bekleniyor.

 Gelenekçi olarak tabir edilen Sonic hayranlarının isteği üzerine hazırlandığı açıklanan oyunun yayınlanan teaser buradan videosuna ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dimps Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 1 Saat önce Macera Oyunu Creatures of Ava, 7 Ağustos'ta Xbox Series ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler