Yeni bir Yarış/Savaş Oyunu, Grip

13.07.2015 10:21 Cenk Akyürek


 
     Kim savaş arabaları ile korkunç hızlarda yarışırken bir yandan onlarca çeşit silahı kullanarak rakiplerini alt etmeye çalıştığı bir oyunu oynamak istemez? Grip adlı oyunun yapımcıları da bunu biliyor olmalı ki, iki kişi başladıkları yapım macerasında geldikleri noktayı yeterli bulmayarak, oyunun geliştirilmesi için bir de kickstarter projesi başlatmaya karar vermişler.
 
     Unreal motoru kullanılarak geliştirilen oyunun yayınlanan videosu, sadece 2 kişi ile ne kadar büyük bir işin altından kalktıklarını gösteriyor. Ama Chris Mallinson ve Robert Baker kolaya kaçan kişiler olmasa gerek, çünkü oyunda yapılacak daha çok iş olduğunu söylüyorlar ve bunları başarmak için daha geniş bir ekibe ihtiyaç olduğunu belirtiyorlar. Gerekli olan finansmanı da bu yaz başlatacakları kickstarter projesi ile toparlamayı umuyorlar.
 
     Oyunun yayınlanan videosundan anlaşıldığı üzere zevkli bir oynanış sunacak gibi gözüküyor. Unreal motorunun özelliklerinden de son derece iyi yararlanmışlar. Projenin kısa sürede gerekli finansmanı toparlayacağını düşünüyorum. Oyun hakkında daha fazla bilgiye, bu adresten ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 2 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler