Yeni iPhone'da 4.6" Ekran Olabilir

Yeni modelin tasarımında da değişikliğe gidilmesi bekleniyor.
22.03.2012 11:57 Ersin Kılıç


    Yeni iPad modelinden sonra gözler bu sefer de yeni iPhone modeline çevrilmiş durumda. iPhone 5 olarak lanse edilmesi beklenen yeni model için doğal olarak her geçen gün yeni dedikodular gelmeye devam ediyor.
 
     Reuters haber ajansının yeni raporunda ise telefonun sahip olacağı belirtilen özelliklere yer verilmiş. Güney Kore'de yayın yapan Maeil Business Newspaper kaynaklı bu habere göre yeni model özellikle ekranı ile ön plana çıkacak. Yayınlanan bu raporda yeni iPhone modelinin 4.6" ekrana sahip olacağı belirtilmiş. Bu ekranın ayrıca Retina Display özelliğine sahip olacağı da belirtiliyor. Zaten yeni iPad lansmanından sonra yeni iPhone modelinin de bir önceki versiyon gibi bu özelliğe sahip olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun bu yılın ikinci yarısı çıkacağı da not düşülmüş.
 
     4.6" ekran ise Apple'ın rakipleri açısından ayrı bir önem taşıyor. Çünkü firmanın akıllı telefon piyasasındaki en büyük rakiplerinden biri olan Samsung, geçtiğimiz yıl çıkardığı Galaxy SII ile birlikte 4.6" ve OLED ekrana sahip modelini piyasaya sürmüştü. iPhone 4S ise 3.5" bir ekrana sahip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 31 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 52 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler