Yeni İçerik Paketiyle Yunan Tanrıları Minecraft'a Adım Atıyor

25.07.2015 03:04 Ömür Gencer

       Özellikle konsollarda sürekli yeni içeriklerle zenginleştirilen Minecraft'a yepyeni bir paket geldi. Yayınlanan bu paketle birlikte Yunan tanrıları Minecraft'a adım atıyor. 
 
       Paket dahilinde 39 yeni kostüm oyuna ekleniyor. Zeus, Aphrodite, Heracles, Minotaur ve Medusa gibi Yunan mitolojisinin olmazsa olmazlarını da bu paket sayesinde oyunda yönlendirebiliyoruz.
 
        Yunan mitoloji paketi oyuna sadece yeni kostümler eklemiyor. Keşfedilmeyi bekleyen ve büyük olduğu söylenen Yunan mitolojisinden ilham alınarak tasarlanan yeni bir harita, yine Yunan mitolojisinden ilham alınarak tasarlanan yeni bir arayüz ve Gareth Coker tarafından bestelenen yeni müzikler paket ile birlikte Minecraft'a ekleniyor.
 
       Yunan mitoloji paketi 4 dolar karşılığında Minecraft'ın PlayStation ve Xbox sürümlerinde satışa çıktı. Pakete ait ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 19 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler