Yeni ve Kablosuz Bir Xbox Series X/S Kontrolcüsü Sızdırıldı!

23.01.2024 21:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Series X/S için şu anda yeni bir kontrolcü yolda. Resmi duyuru öncesinde sızdırılan bilgilere göre kontrolcünün adı Dream Vapor Special Edition olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni kontrolcü için bekleyiş sürüyor 
 
 
 
Daha önce doğru ve güvenilir sızıntılarla beraber karşımıza çıkan billbil-kun yeni ve kablosuz bir kontrolcü için çeşitli ayrıntılar yayınlamış durumda. Kontrolcünün rengi ve tasarımı henüz belli olmasa da ortaya çıkan bilgilere göre Stormcloud Vapor'a benzediği söyleniyor.
 
Dream Vapor Special Edition adlı yeni kablosuz kontrolcünün Avrupa'da 6 Şubat 2024 tarihinde piyasaya sürüleceği aktarılıyor. Bunun dışında kontrolcünün fiyatının ise 69,99 dolar olacağı bildiriliyor.
 
Ek olarak yine Series X/S konsollarında piyasaya sürülmüş olan Arctic Camo Special Edition kontrolcüsünün yeni ve güncellenmiş bir sürümünün yolda olduğu söyleniyor. Avrupa'da piyasaya sürülecek olan bu kontrolcünün 13 ila 20 Şubat arasında çıkış yapması bekleniyor. Kontrolcünün fiyatı ise Dream Vapor Special Edition ile aynı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler