Yeniden Ekranlara Gelen Heroes Dizisine İki Yeni Oyun Eşlik Edecek!

09.07.2015 15:34 Ömür Gencer

      
        2006'dan 2010'a kadar TVlerde boy gösteren ve dizi dünyasında büyük bir yere sahip olan Heroes, bildiğiniz gibi Heroes: Reborn adı altında tekrar karşımıza çıkacak. NBC, Heroes: Reborn'a iki adet oyunun eşlik edeceğini duyurdu.
 
       Bu iki oyundan birisi mobil platforma diğeri ise PC, PS4 ve Xbox One'a gelecek. Konsollara ve PC'ye gelecek Heroes Reborn: Gemini'de 20 yaşında Cassandra adında yeni bir karakteri yöneteceğiz. Cassandra zamanda yolculuk edebiliyor ve düşünce güçüyle nesneleri hareket ettirebiliyor. Birinci şahıs bakış açısına sahip olacak yapımda sık sık bulmacalar çözecek ve düşmanlarla çatışacağız.
 
      
       Örneğin oyunda kilitli bir kapıyla karşılaştığımızda zamanda geri giderek bu kapının şifresini öğrenecek ve daha sonra kapıyı açabileceğiz. Bunun yanında yolumuza çıkan engelleri telekinezi özelliğimizi kullanarak ortadan kaldırabileceğiz. 
 
       Diziye eşlik edecek diğer oyun ise akıllı cihazlara gelecek olan Heroes Reborn: Enigma. Bu mobil oyunda birinci bakış kamera açısına sahip olacak. Heroes Reborn: Enigma'da Cassandra'nın küçük kız kardeşi, 14 yaşındaki Dahlia'yi kontrol edeceğiz. Oyun boyunca Dahlia ile birlikte The Quarry adında bir devlet tesisinden kaçmaya çalışacağız. Bu oyunda yönlendirdiğimiz karakterin Heroes: Reborn dizisinde karşımıza çıkacağını belirtelim.
 
 
     Unreal Engine 4 ile geliştirilen bu mobil oyun için oyunun tasarımcısı Brad Santos, "Mobil oyunumuz Enigma oldukça kuvvetli. Kendi öyküsünü anlatan, başlı başına kendine ait bir deneyim sunan ve oynanılmak için hiçbir oyunu zorunlu tutmayan bir yapım. Ancak diğer ana oyun Gemini'yle ve diziyle de ilişkili içinde." cümlelerine yer veriyor.
 
        Imperative Entertainment tarafından başı çekilen bu iki oyun daha önce Horn, Man of Steel, WWE Immortals ve Nether gibi oyunlara imza atan Phosphor tarafından tasarlanmakta. İki oyuna ait ilk video 12 Temmuz'da Comic Con'daki Heroes panelinde gösterilecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes Reborn: Gemini Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Phosphor Games Dağıtıcısı: Imperative Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler