Yerli: "Crysis 2, 3D ile Daha Keyifli"

Cevat Yerli, Crysis 2'yi 3D'nin temsilcisi olarak görüyor.
26.09.2010 00:24 Gökhan Yılmaz

     Crytek'in kurucusu ve CEO'su Cevat Yerli, Gamasutra ile yaptığı röportajda 3D'nin öneminden ve Crysis 2 üzerindeki etkilerinden bahsetti. Yapımcı, oyunu normal oynamanın çok zevkli olduğunu fakat 3D olarak oynamanın çok daha zevkli olduğunu söyledi.
 
      Cevat Yerli: "Ben oyunumuzun, 3D'nin FPS'ler için ne anlama geldiğini gösteren ilk oyunlardan biri olmasını istiyorum. Oldukça eminim ki 3D önümüzdeki yıllarda standart olacak. Eğer gözlük gibi sorunlar ortadan kaldırılırsa bu kaçınılmaz olacak. Oyuncular gözlük kullanmak zorunda oldukları için pek sıcak bakmıyorlar. Fakat biz saatler sürecek bir 3D deneyimi yaratmaya çalışıyoruz ve karar sizin.
     Geçtiğimiz yıl 3D'yi konsollarda çalıştırabilmenin bir yolunu bulduk ve bunu CryEngine 3 için geliştirdik. Artık 2D'den 3D'ye geçerken tek bir frame bile kaybetmiyoruz."
 
     Anlaşılan Yerli ve Crytek ekibi 3D'nin üzerinde uzun bir zamandır çalışıyor ve yıllarca da çalışmaya devam edecekler. Tabi teknolojisi ilerlerse ve piyasaya yayılabilirse. Crytek'in 3D'ye odaklandığını düşünmeyin zira yapımcı ekip bunu sadece daha keyifli olduğu için ekstra olarak sunmaya çalışıyor. Elbette biraz da geleceğe yatırım yapmak için.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler