Yerli Oyun I'm looking for 3024 people Steam'e Geliyor: Sınırlı Süreyle Ücretsiz Edinebilirsiniz!

01.02.2023 21:07 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak NFT içerikli bir yapıyla karşımıza çıkan yerli oyun I'm looking for 3024 people, Ordu merkezli Bakodun Game Studios tarafından geliştiriliyor. Birkaç yıllık çalışmanın ardından oyun artık 3 Şubat tarihi itibarıyla Steam'de yayınlanmayı bekliyor. Geldiğimiz noktada oyun içerisinde birçok değişiklik yapıldı ve NFT içerikleri kaldırıldı.
 
Yerli oyun Steam'e geliyor
 
 
 
Oyuncuların dikkatini çeken yerli oyun I'm looking for 3024 people, başlangıçta NFT içerikli bir yapıya sahipti ve ücretsiz olarak yayınlanacaktı. Ancak ekip geri bildirimler sonrasında NFT içeriklerini kaldırdı ve oyunu Steam'de yayınlamaya karar verdi. Alternatif gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapım ülkemizde 20 TL'den satışa sunulacak. Yurt dışı fiyatı ise 19.99 dolar olacak.
 
Öte yandan NFT ile sadece 3024 kişiye verilecek ayrıcalık değiştirildi. Bundan sonraki süreçte oyuna sahip olan herkese bu ayrıcalık verilecek ve herkes bundan faydalanabilecek. Oyuna Steam'den sahip olan herkes oyunun ana görevi olan slot işleme görevine dahil olabilecek. Bu görev oyun içinde değil, yazılan bir Discord botu sayesinde oyunun resmi Discord sunucusunda yapılacak.
 
Oyunu BSC koduyla ücretsiz olarak edinin (3 Şubat tarihine kadar süresi var)
 
 
 
Yerli oyun I'm looking for 3024 people, 3 Şubat itibarıyla Steam'e geliyor. Steam platformuna gelmeden önce ekibin oyunculara sunduğu bir fırsat bulunuyor. Bu fırsat dahilinde oyunu ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey BSC kodu ile givemykey@bakodungamestudios.com adresine mail atmak. Mail atarken başlığa BSC yazıp göndermeniz yeterli. Maili gönderdikten 24 saat içinde geliştirici ekip oyun key'ini size ileteceğini belirtti. Alacağınız kod sayesinde oyuna yayınlandığı gün erişim sağlayabileceksiniz.
 
Oyunun Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Yerli ekimiz oyunu nasıl geliştirdiğini bizlere anlatıyor
 
Yerli ekibimiz Bakodun Game Studios, oyunu nasıl geliştirdiklerini ve bahsedilen oyun içi değişiklikleri yaparken ne aşamalardan geçtiklerini bizlere anlatıyor. Devlog videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Çizgi roman çalışması da başladı
 
Ekibimiz oyunu geliştirmekle kalmıyor bunun da ötesinde çizgi roman çalışmalarını başladığını bizlere aktarıyor. Bu çizgi roman içerisinde Frank'in 1974'ten 1996'ya kadarki sürede şirket ile yaşadığı olayları ve şirketi nasıl gizlice takip ettiğinin hikayesi bizlere sunulacak. Örnek görselleri aşağıda bulabilirsiniz:
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler