Yerli: "PC'ciler, Gelecek Nesilden Korkmayın!"

20.06.2012 18:56 Samet Konuksal


     Açıkça söylemek gerekirse daha önceden Crytek'in ismini röportajlarda zar zor duyardık, şimdi ise bırakın Crytek'i, firmanın CEO'sunu her hafta yeni bir röportajda görüyoruz. Bu röportajlardaki konular ise hep aynı şey üstüne. Bu kez CVG'ye konuşan Yerli, PC oyuncularına bir mesaj verdi.
 
      E3'te verdiği röportajda Cevat Yerli, "Bence PC oyuncuları gelecek nesil konsollardan asla korkmamalı. PC her zaman göz önünde olacak. PC platformuna her zaman yeni içerik tipleri sunuluyor. Son dönemdeki Free to Play sistemi bunun en başarılı örneği. Crytek olarak biz de bu türü denemeye başlayacağız." açıklamasını yaptı.
 
     Free to Play oyunların kalitesinden söz eden Yerli, "AAA kalitedeki bir oyunun Free to Play olmasında hiçbir sakınca yok. Şimdiye kadar kimse denemedi fakat biz risk alıp gelecekteki AAA oyunlarımızı Free to Play yapacağız. Bu konuda birilerinin liderlik yapması gerek." eklemelerinde bulundu. 
 
     Röportajında Cevat Yerli, batılı oyuncuların ve oyun yapımcılarının Free to Play oyunları bir problem olarak gördüğünü söylerek, bu anlayışı değiştireceklerini dile getirdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler