Yıldızlararası Yolculuk İmkanı Sunan Stellaris Duyuruldu

Sen bana birini android..
07.08.2015 12:20 Ersin Kılıç


     Oyun yapımcıları yeryüzünü bitirmiş olacak ki son dönemde iyiden iyiye uzay keşfi ile ilgili oyun duyuruları ile karşılaşmaya başladık. Tamam önceden de bu temada oyunlar vardı ama son zamanlarda sayılarının gittikçe arttığını söyleyebiliriz. İşte bu oyunlardan birisi de Paradox Interactive'den geliyor.
 
     Stellaris'te ana amacımız yeni gezegenler keşfetmek. Ama bu yolculuğumuz süresinde farklı yaşam türleriyle de karşılaşma riskimiz bulunuyor. Oynanış hakkında fazla bir detay verilmemiş ama büyük bir strateji ve keşif ibareleri oyunun tanıtımında öne çıkan unsurlar arasında yer almış.
 
     Oyunun tanıtım videosunda başta yer alan piramitler ve kurak iklim de dikkat çekiyor. gene dünyanın çivisini çıkarıp uzaya mı gidiyoruz bekleyip göreceğiz. Oynanış açısından fazla fikir vermese de müzik ve atmosferiyle keyifli olan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stellaris Platformlar: PC Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler