Yoichi Wada'nın Square Enix'teki Yeni Görevi

29.06.2013 08:50 Alkan Adakaner


     Square Enix'in özellikle Final Fantasy XIV projesinden sonra büyük bir hüsrana uğradığını ve firmanın maddi olarak zor duruma düştüğünü biliyoruz; hatta yetkililer bu tür 1-2 hüsran daha yaşanırsa firmanın toparlanmasının kolay olmayacağını söylemişlerdi.
 
     Bu zorlu günlerin sorumlularından birisi de hiç kuşkusuz Square Enix Ceo'su Yoichi Wada olarak görülüyordu. Wada bir süre önce görevini Yosuke Matsuda'ya devretmek zorunda kalmıştı.  Şimdi Wada'nın yeni görevi de belli oldu.
 
    Açıklamalara göre Yoichi Wada bundan böyle ana firmada yer almayacak ve Square Enix Tokyo'nun başkanlığını yürütecek. Yani Wada'nın artık Square Enix grubunu yönetmede hiç bir otoritesi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler