Yok Böyle Bir Link Çalışması!

17.09.2011 21:04 Levent Polater

 
    Birazdan göreceğiniz şimdiye kadarki en fazla emek isteyen hayran çalışmalarından biri olabilir. Bu çalışmayı yapmak için 200'den fazla sayfa ve 1 ay boyunca günde 12 saat çalışmanız gerekiyor.
 
     Michaela M. tarafından kâğıttan yapılan bu Link çalışması görenleri hayrete düşürüyor. Michaela'yı sabrından ve hırsından dolayı tebrik etmek boynumuzun kesinlikle borcu. %100 kâğıttan yapılan bu çalışmada kağıt kıvırma tekniklerinin yanısıra üstün boyama çalışmaları da göze çarpıyor.
 
   Normal bir kâğıttan 4 katı güçlü bir kâğıtla yapılan bu Link, gerçek insan boyutlarında tasarlanmış. Aşağıdan siz de bu şahesere tanıklık edin. (Görüntüye tıklayarak büyültebilirsiniz)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler