Yokoluşa Farklı Bir Bakış: Submerged

28.10.2014 12:20 Ersin Kılıç


     Submerged yokolan bir dünyanın aslında kahverengi değil, rengarenk olabileceğini gösteriyor bizlere. Eski Bioshock yapımcıları tarafından geliştirilen oyunda doğa ana gene galip gelmiş ve henüz nedenini bilmediğimiz yokoluş ardından tüm kudreti ile yeryüzünü ele geçirmeye başlamış.
 
     Submerged'in videosuna baktığımızda ise işte bu yokoluş ardından hayatta kalan iki kardeşi bir kayıkta sürüklenirken görüyoruz. Keşfetme üzerine kurulu olan yapım iki kardeşin harabeye dönmüş bir şehre gelmesi ile başlıyor. Videoya baktığımızda küçük kardeşin biraz yardıma muhtaç olduğunu görüyoruz. Bu durum oynanış hakkında bazı ipuçları aklınıza getirebilir.
 
     Henüz hakkında fazla bir bilgiye sahip olmadığımız oyun 2015 yılı içerisinde PC, mobil platformlar ve konsollar için çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Submerged Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Uppercut Games Dağıtıcısı: Uppercut Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 12 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler