Yönetim simülasyon oyunu CorpoNation: The Sorting Process duyuruldu

19.03.2023 13:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Playtonic Friends ve geliştirici Canteen, PC (Steam) için kurumsal yönetim simülasyon oyunu CorpoNation: The Sorting Process'i duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. Piksel grafiklere sahip bu yapım içerisinde bir şirkette çalışacak, şirketin farklı departmanlarını keşfedecek ve elimizin altındaki bilgisayar ile çalışmaya başlayacağız.
 
Yönetim simülasyon deneyimi
 
 
 
Ringo CorpoNation oyununda genetik örneklerini sıralamakla görevlendirilen bir çalışan olarak işe koyulacağız. Oyun içerisinde yer aldığımız bu dünyada yaptığımız işler sonucu çeşitli krediler kazanıyor ve kazandığımız bu kredilerle alışveriş yapabiliyor, oyun oynayabiliyor ve faturalarımızı zamanında ödeyebiliyoruz. 
 
Laboratuar Teknisyeni olarak çalışacağınız bu yapım içerisinde genetik örnekleri sıralayacak, örnekleri gruplandıracak ve örnek bir çalışan olarak adımızı yazdıracağız. Bu oyunda hem ekonomimizi düzene oturtmak hem de bir çalışan olarak verimli bir şekilde işlerimizi halletmek temel amacımız.
 
CorpoNation: The Sorting Process duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler