YooStar 2 Karşılaştırması (Kinect vs PS Eye)

26.12.2010 13:23 Gökhan Yılmaz

     Blitz Games tarafından geliştirilen YooStar 2, oyuncuların ünlü filmlerin popüler sahnelerinde oynamalarına fırsat veren eğlencelik bir parti oyunu. Kameranın karşısına geçerek kendi performansınızı kayıt etmenize ve bunu arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak kılıyor.
 
     PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkacak oyun, aynı zamanda Microsoft'un Kinect'ini ve Sony'nin PlayStation Eye kamerasını aynı amaç için kullanan ilk oyun olacak. Oyuncuları, bulundukları arka plandan soyutlayarak film sahnesinin içerisine koyduğu için hangi konsolun kamerasının daha iyi performans verdiğini görmemize olanak sağlıyor (YooStar 2'nin gözünden).
 
     Aşağıda IGN'in Kinect ve PS Eye ile yaptığı karşılaştırmanın resimleri ve videoları bulunuyor. Üstteki resimler PS Eye'a, alttakiler ise Kinect'e ait. Ayrıca en aşağıdan videolarını da izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
YooStar 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blitz Games Dağıtıcısı: Blitz Games Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler